Αρχική Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών Καθαρισμός – Φύλαξη χαλιών

Καθαρισμός – Φύλαξη χαλιών

Καθαρισμοί Χαλιών

Καλωσορίζουμε τις υψηλές θερμοκρασίες και αισθάνεστε ότι η ώρα για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των πολύτιμων και αγαπημένων σας χαλιών έχει φτάσει; Η επιλογή σας φέτος μπορεί να είναι πιο σίγουρη, πιο αποτελεσματική και φυσικά πιο συμφέρουσα!

Θεωρούμε το χαλί σαν ένα ιδιαίτερο προϊόν και του παρέχουμε όχι μόνο τον καθαρισμό αλλά και την απαραίτητη περιποίηση για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Με μέλημά μας την διατήρηση χρωμάτων και την άψογη συντήρηση, χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά βιοδιασπώμενα, φιλικά προς το περιβάλλον.
Εξοπλίζοντας τα ταπητοκαθαριστήρια μας με έναν εκσυγχρονισμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό, ο καθαρισμός χαλιών γίνεται για εμάς μία εύκολη υπόθεση, υιοθετώντας τους κατάλληλους χειρισμούς, για αποτέλεσμα που καλύπτει μεγάλο χρονικό διάστημα.
Οι αλλεργιογόνες ουσίες, η σκόνη και τα βακτήρια που συγκεντρώνονται στο χαλί είναι στοιχεία που απειλούν όχι μόνο την δική σας υγιεινή αλλά και του χώρου σας. Έτσι εμείς συνεισφέρουμε στην διατήρησή της, αποκλείοντας περιπτώσεις αλλοίωσης στην ποιότητα του υφάσματος.

Εμπιστευτείτε την MAZEMENOS home collection για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας σε προνομιακές τιμές, για ένα υγιεινό και φωτεινό σπίτι. Είμαστε στην διάθεσή σας και τηλεφωνικά για να σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Καλεστε μας στο 2104615543
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%

Καθαρισμός Επιτόπου Τιμές

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

5,00 €

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

7,00 €

ΜΟΝΟ ΣΤΡΩΜΑ

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

25,00 €

ΔΙΠΛΟ ΣΤΡΩΜΑ

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

40,00 €

ΜΟΚΕΤΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

4 €/ΤΜ

Οι καθαρισμοί σκαφών γίνονται κατόπιν συνεννόησης καθώς και τιμή καθαρισμού των μοκετών μεταβάλλονται ανάλογα με τα τετραγωνικά